12 augusti 2009

Vad ska man tro?????

Vet inte vad man ska tro när man läser detta! Visst är det toppen om det stämmer men jag menar, om det inte stämmer.. Jag kan inte fatta hur jobbit det måste vara för dem då!!





Robert och Kristen har setts på flera konserter i Los Angeles tillsammans

Robert Pattinson är besatt av att hålla kontakten med sin motspelerska Kristen Stewart, det avslöjar Robs vänner till National Enquirer.

Just nu ses stjärnorna dagligen eftersom de är i Vancouver för att spela in ”Eclipse”, men under sommaren har de båda spelat in filmer på olika håll och då ska Rob ha skickat hela 400 sms i månaden.

— Han säger att han inte mår bra om han inte har ständig kontakt med henne. Han kan sms:a henne mer än tio gånger om dagen, säger en vän.

Bland inspelningskollegor och personal på plats i Vancouver så går snacket om att Rob och Kristen håller på att bli ett par.

— Kristen har gjort slut med sin pojkvän Michael Angarano och det är bara en tidsfråga innan deras förhållande tar fart på riktigt, säger en insatt källa till People

— Folk vill inte prata öppet om det men alla vet typ att de är ett par, säger källan.

Som Starlounge tidigare har rapporterat så spenderade Kristen och Rob väldigt mycket tid tillsammans när ”Twilight”-hunken var i LA förra veckan.

Varken Kristen eller Michael har bekräftat att de inte längre skulle vara ett par men nyligen sågs Michael i en bar med en okänd brunnet i Kalifornien. De båda lämnade baren tillsammans och åkte de enligt uppgifter till en lägenhet ihop.


Källa:msn.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar